مواد لازم :
سیب زمینی ۵ عدد
نمک ۲ق.غ ( مزه دارش میکنه)
بکینگ پودر ۲ق.چ (باعث میشه ترد بشن)
سرکه سفید یک لیوان
یخ ب مقدار (یخ ی مقدار نشاسته سیب زمینی هارو میگیره)



دستور تهیه :
اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب، سرکه، یخ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید (دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت،
روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده یا میتونید تو روغن کمی هم زردچوبه بزنید، بعد با انواع سسها سرو کنید.

در مطبخ همراه ما باشید.

منبع: اینستاگرام