۹ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی

طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی

 

سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی است که با استفاده از اسفناج تازه تهیه میشود. با طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی اصیل آشنا شوید.

 

سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی است که با استفاده از اسفناج تازه تهیه میشود. با طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی اصیل آشنا شوید.

 

سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه و مقوی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. همان‌طور که از نام این سالاد مشخص است، ماده اصلی آن اسفناج است که مسلما باید تازه باشد.

  • رضا صادقی
  • يكشنبه ۳۱ شهریور ۹۸

طرز تهیه پنکیک صبحانه مرحله به مرحله

کیک تابه‌ای یا پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است و از خوش طعم‌ترین صبحانه‌هایی که معمولا همه ما عاشق آن هستیم. هیچ چیز به اندازه یک پنکیک پفکی و خوشمزه نمی‌تواند در آغاز روز حال شما را عوض کند! بسیاری از افراد تصور می‌کنند که درست کردن پنکیک یک کار زمان‌بر و سخت است، اما اصلا اینطور نیست. کافیست بدانید که برای درست کردن پنکیک چه مواد اولیه‌ای نیاز است و آن‌ها را آماده کنید. سپس می‌توانید با استفاده از طرز تهیه پنکیک مرحله به مرحله که در مقاله امروز به شما ارائه می‌دهیم، تنها ظرف مدت ۱۵ دقیقه، تعداد زیادی پنکیک خوشمزه برای صبحانه خود تهیه کنید.

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه

  • رضا صادقی
  • يكشنبه ۲۴ شهریور ۹۸

معرفی غذا های محلی شیراز

شیراز یکی از شهر های زیبای ایران است که هر ساله مسافران زیادی برای بازدید از جاذبه های این شهر به شیراز سفر میکنند.شیراز دارای غذاهای محلی لذیذی است که در مطلب فوق سعی بر معرفی غذاهای محلی شیراز است:

  • رضا صادقی
  • پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸

10 نکته کلیدی برای پخت هرنوع مربا

نکاتی مهم و کلیدی برای تهیه مربا

مرباهای خانگی بیشتر و بیشتر مرسوم می شوند هنگامی که شما آن را می چشید،در برابرش غیر قابل مقاومت می شوید. تهیه مرباهای خودتان در خانه مزایای بسیاری دارد اول، شما می توانید مقدار قند اضافه شده به میوه را کنترل کنید و سپس، مطمئن هستید که هیچ مواد افزودنی ای در آن وجود ندارد و مهمتر از همه، شما می دانید که مربایتان از میوه تهیه شده است. اما ساخت مربای خوشمزه می تواند برخی از مشکلات را داشته باشد، بنابراین در این بخش از آشپزخونه نمناک با احترام به درخواست شما کاربران نمناکی عزیز در رابطه با ارائه نکات پخت مربا چند راهنمایی برای تهیه موفقیت آمیز مربا را آورده ایم که کلیت دارد و برای تهیه هر نوع مربایی می توانید از آنها استفاده کنید.نکات پخت مربا

نکات پخت مربا

g144712_

 

  • رضا صادقی
  • چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸

طرز تهیه بلالیت

طرز تهیه بلالیت

بلالیت جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
بلالیت را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

مواد لازم برای بلالیت

ماکارونی یا ورمیشل ۳۰۰ گرم

شکر به میزان دلخواه

گلاب یک استکان

روغن یا کره ۱ ق غ

آب یک لیتر

هل ۱/۴ ق چ

درصورت تمایل می توانید از زعفران هم استفاده کنید

 

  • رضا صادقی
  • يكشنبه ۱۷ شهریور ۹۸

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

مواد لازم برای آش دوغ کردی

  • نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • سیر :دو بوته برای سیر داغ
  • تره :200گرم
  • گشنیز:200گرم
  • نعنا :100 گرم
  • نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
  • ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
  • نمک و فلفل :  به اندازه لازم

آش دوغ کردیآش دوغ کردی

آش دوغ کردی

  • رضا صادقی
  • چهارشنبه ۱۳ شهریور ۹۸

طرزتهیه “کوکوسبزی” به صورت خیلی حرفه ای و مجلسی

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی :

  • سبزی (گشنیز،ترخون،ریحان،تره،پیازچه،جعفری ،شوید) :2 لیوان
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • پیاز رنده شده یا نگینی : 1 عدد
  • گردوی خرد شده :4 قاشق غذا خوری
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه :به میزان لازم
  • روغن حیوانی : 1 قاشق چایخوری تا1 قاشق مربا خوری

کوکوسبزیکوکوسبزی

کوکوسبزی

  • رضا صادقی
  • يكشنبه ۱۰ شهریور ۹۸

خمیر پیتزا را اینگونه تهیه کنید

این پیتزای خمیری برای آخر شب‌ها است. میتوانید آن را پس از آماده شدن مصرف کنید یا کنار بگذارید تا بعدا استفاده کنید، در هر صورت درست کردنش آسان است. روی آن سس و پنیر بریزید و تا زمانی که پف کند بپزید.

  • رضا صادقی
  • دوشنبه ۴ شهریور ۹۸

طرز تهیه کاچی به همراه نکاتی طلایی در خوشمزه تر شدن آن

دسر کاچی 

 

مواد لازم برای کاچی

  •  کره:200 گرم 
  • آرد:300 گرم ( برنج و گندم )
  •  گلاب :1 لیوان
  •  پودر هل :1 قاشق مرباخوری 
  •  پودر پسته و دارچین :برای تزئین 
  •  شکر:200 گرم 
  •  آب :حدود 7 لیوان 

  • رضا صادقی
  • شنبه ۲ شهریور ۹۸
o