معرفی آش دندونی

آشی سنتی که هنگام درآمدن اولین دندان نوزاد تهیه و برای اطرافیان طی مراسمی سرو می شود

Image result for ‫طرز پخت آش دندونی‬‎

مواد لازم برای تهیه آش دندونی

  • گندم پوست کنده : 1 لیوان
  • نخود : 1 لیوان
  • لوبیا سفید: 1 لیوان
  • عدس : 1 لیوان
  • ماش : 1 لیوان
  • پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
  • آب گوشت : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه آش دندونی

تمام حبوبات ( نخود، لوبیا، عدس و ماش) را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود

حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و بروی شلعه ملایم می گذاریم تا کمی نرم شوند

پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا خوب لعاب بیاندازد

وقتی آش لعاب انداخت، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم و نیم ساعت می گذاریم بروی شعله کم بپزد

در مطبخ همراه ما باشید.

نکته

هنگام پخت آش باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد ( به دلیل دارا بودن گندم) و شاید سخت ترین مرحله پخت این آش باشد

منبع:ashpazsho