وا رفتن فلافل در روغن و نکات مهم آن
برای متلاشی نشدن مواد فلافل بهتر است که مواد را پس از مخلوط کردن به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.
هنگام سرخ شدن روغن نباید روی فلافل ها را بگیرد تا مانع از وا رفتن فلافل ها شود.
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه کوفته قلقلی خوشمزه و آبدار
- طرز تهیه کله پارچه خانگی
- طعمی بی نظیر و باورنکردنی از “شامی کباب” + طرز تهیه
با قاشق مدام روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.
اگرفلافل ها هنگام فرم دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن اضافه کنید.
هنگام چرخ کردن نخود ها حتما به خوبی این کار را انجام دهید که از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار در وا نرفتن فلافل ها می باشد.