روش پخت کله پاچه

کله پاچه یک از غذاهای مقوی و خوشمزه است که در وعده های صبحانه میل می شود و از کله و پاچه گوسفند تهیه میشود.حالا اگر بخواهید این غذای لذیذ را در طباخی ها فقط نبینید ، به آموزش ما دقت کنید و به راحتی این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه

  • کله پاچه گوسفند 1 دست
  • نخود 100 گرم
  • پیاز 2 عدد درشت
  • زرد چوبه 1 ق چ
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب ا لیتر یا بیشتر

 

نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.

 

کله پاچه خانگی

طرز تهیه کله پارچه خانگی:

برای تهیه کله پاچه نخود را یک شب قبل از درست کردن آن خوب بشویید و در آب بخیسانید تا هم نفخ آن برود و هم زودتر بپزد.

کله پاچه پاک شده را داخل قابلمه مناسبی قرار داده و روی آن آب بگیرید تا جایی که نصف کله داخل آب باشد سپس روی حرارت بگذارید تا بجوشد کف های روی آب را جمع کنید و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند.

پیازها را پوست گرفته و چهار قاچ کنید و داخل قابلمه بیاندازید، زردچوبه را هم بریزید.

طبخ کله پاچه

نخود های خیس خورده شده را هم داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را کیپ ببندید و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید کله پاچه با حرارت خیلی ملایم به آرامی پخته شود.در دقیقه های پایانی پخت کله پاچه میتوانید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. و هنگام سرو از نارنج یا لیمو ترش تازه استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

نکاتم هم درباره طبخ کله پاچه:

  • استفاده از نخود برای کله پاچه اختیاری است ولی توصیه می شود که نخود اضافه شود زیرا آبگوشت آن خوشمزه تر می شود، در ضمن نخود بوی کله پاچه را از بین می برد.
  • می توانید کله پاچه را به همان شکل کامل در ظرف بکشید یا گوشت آن را جدا کنید و در ظرف بکشید.
  • در صورت تمایل می توانید لیموعمانی در آخر پخت اضافه کنید.
  • در خرید کله دقت کنید که تازه باشد و کله بز یا میش نباشد.

نکات تکمیلی در مورد کله پاچه

کله پاچه جزو غذای محلی - سایر میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
کله پاچه را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

نکاتی درباره خوردن کله پاچه:

  • خوردن آب کله پاچه موجب تقویت مفاصل و استخوان ها شده و از این رو از بروز پوکی استخوان جلوگیری میکند.
  • کنند.
  • توصیه میشود هنگام سرو کله پاچه از آب لیمو، زیره ، گلپر و دارچین استفاده کنید تا از بروز چربی خون و مشکلاتی از این دست جلوگیری شود.
  • هرگز در کنار کله پاچه از مواد سرد مثل ماست و دوغ استفاده نکنید.
  • خوردن مفز گوسفند که حاوی مقدار زیادی چربی است برای افراد با مشکلات قلبی و مغزی توصیه نمیشود.
  • از آن جایی که این غذا بسیار چرب است ممکن است برای افرادی که دارای بیماری های قلبی، کبد چرب و چربی خون بالا هستند مشکلات زیادی ایجاد کند و برای سلامتی آن ها مضر باشد پس توصیه میکنیم این افراد از خوردن کله پاچه اجتناب

منبع : laziz.nafasblog