فالوده با نودل برنج چینی دسری خنک است که در روزهای گرم بسیار دلچسب خواهد بود. در این بخش روش تهیه آسان و بدون دردسر فالوده با برنج چینی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای فالوده با نودل برنج چینی

  • شکر سفید : 2 پیمانه 
  • آب : 2 پیمانه
  • گلاب :1/4 پیمانه
  • نودل برنج چینی :100 گرم

فالوده با نودل

فالوده با نودل

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

برای درست کردن این فالوده خوشمزه اول از همه دو پیمانه آب و دو پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شد آن را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. 

مخلوط را در یک کاسه استیل بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا به مدت 5 ساعت بماند.

بعد از آماده شدن مخلوط بالا ، قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد، نودل ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه آن را آبکش کرده  با آب سرد بشویید و بگذارید تا آبش برود.

فالوده را با مخلوط شکر و آب در ظرفهای دسر بکشید با برش هایی از لیموی تازه تزیین کرده و سرو کنید.

بهتر است مخلوط شکر و آب را نیم ساعت قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.

همچنین بخوانید:

فالوده با نودل برنج چینی

نکات تکمیلی در مورد فالوده با نودل

فالوده با نودل جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
فالوده با نودل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک