دسر کاچی 

 

مواد لازم برای کاچی

  •  کره:200 گرم 
  • آرد:300 گرم ( برنج و گندم )
  •  گلاب :1 لیوان
  •  پودر هل :1 قاشق مرباخوری 
  •  پودر پسته و دارچین :برای تزئین 
  •  شکر:200 گرم 
  •  آب :حدود 7 لیوان 

 

طرز تهیه کاچی خوشمزه و مقوی:

برای درست کردن کاچی ابتدا کره و روغن را در قابلمه ای ریخته و آرد را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی آرد رفته و طلایی شود.

در این میان شکر و آب را در ظرف دیگری مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از اینکه دانه های شکر در آب حل شد گلاب و زعفران را افزوده و از روی حرارت بردارید.

مخلوط شکر را به آرد تفت خورده اضافه کرده و خوب هم بزنید اگر احساس کردید خیلی سفت شده کمی آب بریزید و خوب هم بزنید

تا یکدست شود.

بعد از اینکه کاچی روغن انداخت پودر هل را بریزید و بعد از یک هم زدن اساسی از روی حرارت بردارید .  کاچی را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با ودر پسته و دارچین نقش دهید و سرو کنید.

 

 تهیه کاچی

کاچیدر مطبخ همراه ما باشید.

 

 

کاچی

نکات طلایی در طرز تهیه کاچی:

  • در مخلوط کاچی می توانید از تخم مرغ هم استفاده کنید . کاچی با تخم مرغ برای خانوم های بارداری که تازه فارغ شده اند بسیار مقوی و انرژی زا است .
  • در طرز تهیه کاچی به جای شکر مورد استفاده می توانید از چند قاشق عسل استفاده کنید.
  • از نبات نیز می توانید درون کاچی استفاده کنید که نبات باید حتما به صورت پودر در آید و به خوبی آسیاب شود.
  • آرد استفاده شده در درون کاچی نباید سرخ شود بنابراین به محض اینکه رنگ آرد به صورت طلایی در آمد آن را از روی شعله گاز بردارید و شربت به آن اضافه کنید.
  • بعد از پختن اگر کاچی بسیار زیاد سفت شد یک لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت کمی روغن از خود پس دهد و بعد آن را از روی شعله گاز بردارید .

 

نکات تکمیلی در مورد کاچی

کاچی جزو دسرهای ایرانی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کاچی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

خواص کاچی:

کاچی یکی از دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که ریشه در شهر کرمان دارد. این دسر مقوی اغلب برای زنانی که تازه زایمان کرده اند تهیه میشود . کاچی دارای خواص بسیار زیادی است که درمان کمی خونی از مهم ترین آن ها میباشد.

کاچی همچنین انرژی زا بوده و باعث تقویت بدن میشود از دیگر خواص این دسر سنتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند

مفید برای بعد از دوران نقاهت
خوردن کاچی برای زایمان

تقویت عمومی بدن
درمان کم خونی (خونساز)
تقویت قوای جنسی
مفید برای بعد از زایمان

 

منبع : نمناک