طرز تهیه ماکارونی
کمتر کسی است که با این رشتههای نشاستهای میانهای نداشته باشد. طرز تهیه ماکارونی خوشمزه با سس مخصوص و تهدیگ برشته، رازی نیست که تنها در اختیار سرآشپزها باشد. برای آماده کردن اسپاگتی ایرانی یا همان ماکارونی خودمون، تنها به دانستن چند نکته ساده نیاز دارید. پس حتی اگر تا امروز جز نیمرو و برنج کته غذایی نپختهاید، بساط آشپزی را آماده کنید و برای شگفتزده کردن مهمانهایتان روی کمک ما حساب کنید.
مواد لازم برای ماکارونی دمی ایرانی
ماکارونی | ۴۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | ۴ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
روغن مایع | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه ماکارونی
مرحله 1
برای پخت ماکارونی ابتدا آب را همراه با مقداری نمک در قابلمه ریخته و بگذارید که جوش بیاد.
مرحله 2
وقتی جوش آمد ماکارونی را در آن ریخته و کمی روغن مایع در آب بریزید تا مانع از چسبیدن ماکارونی ها به هم شود.
مرحله 3
پیاز نگینی را همراه با گوشت تفت دهید، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید.
مرحله 4
وقتی گوشت سرخ شد فلفل دلمه ای نگینی و قارچ حلقه ای را نیز بیافزایید و خوب هم بزنید و در آخر رب را نیز افزوده و شعله را ملایم کنید تا مغز پخت شوند.
مرحله 5
ماکارونی ها بسته به ضخامت، زمان پخت متفاوتی دارد ولی معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافی می باشد.
مرحله 6
وقتی زمان آبکشی رسید آن را در سبد ریخته و کمی آب سرد بریزید رویش تا بعد از دم کشیدن به هم نچسبند.
مرحله 7
سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه ای کنید.
در مطبخ همراه ما باشید.
مرحله 8
کف قابلمه کمی روغن مایع بریزید، سیب زمینی ها را کف آن بچینید و سپس یک لایه ماکارونی و یک لایه مواد گوشتی بریزید.
مرحله 9
این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
مرحله 10
دمکنی بگذارید تا خوب دم بکشد. بعد از دم کشیدن ماکارونی و مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف کشیده و میل کنید.
منبع: آشپزی 20