طرز تهیه شامی کباب

شامی کباب از کباب های بسیار محبوب در میان ایرانیان است و با نام کتلت گوشت هم شناخته می شود. بخاطر اینکه این غذای خوشمزه از محبوبیت بالایی برخوردار است ، بهترین آموزش آن را برای شما آماده کردیم تا از آن لذت ببرید.

چه موادی برای درست کردن شامی کباب لازم داریم ؟

  • پیاز :2 عدد

  • گوشت :500 گرم

  • لپه پخته :250 گرم

  • نمک ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار کافی

  • آب :به مقدار کافی

  • تخم مرغ :5 عدد

  • بیکینگ پودر :1 ق چ

  • زعفران سائیده : به مقدار کافی

اموزش غذا شامی

طرز تهیه شامی کباب فوق العاده خوشمزه

آموزش مرحله به مرحله درست کردن شامی کباب

پیاز ها را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و به همراه گوشت ، مقداری زرد چوبه و آب به مدت 3 ساعت می پزیم تا گوشت کاملا پخته شود.

بعد از اینکه گوشت ها پخت ،آب آن را جدا میکنم و به همراه لپه پخته شده در چرخ گوشت ، چرخ میکنیم .تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم میزنیم تا سفیده و زرده تخم مرغ باهم مخلوط شوند.

سپس بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ ها میریزیم و هم میزنیم.مقداری زعفران سائیده را به همراه کمی نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.تخم مرغ هم زده را با گوشت و لپه چرخ شده مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدهیم تا کاملا مخلوط شوند.

 

نحوه درست کردن شامی کباب با طعم بی نظیر

یک تابه مناسب انتخاب میکنیم و مقداری روغن داخلش میریزیم و روی حرارت ملایم قرارمیدهیم تا روغن داغ شود.

 

روش درست کردن شامی کباب ترد چگونه می باشد ؟

سپس به اندازه دلخواه از مایه شامی برمیداریم و به صورت کوفته قلقلی در دستمان به آن شکل میدهیم و در پایان مانند کوکو سیب زمینی تختش میکنیم و وسطش را با انگشت یک سوراخ ایجاد میکنیم و داخل روغن سرخش میکنیم. 

نکات شامی کباب خوشمزه

وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را برمیگردانیم و سرخ میکنیم و به همین ترتیب تمام مایه شامی را سرخ میکنیم. در پایان هم با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو می کنیم . نوش جان

طلایی نکات برای درست کردن یک شامی کباب ترد و خوشمزه

یکی از دلایل وا رفتن شامی کمبود مقدار تخم مرغ آن است.وقتی شامی هنگام سرخ شدن تیکه تیکه می شوند، باید به آن تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ بیشتری اضافه کنید.

 مواد شامی را بعد از آنکه خوب ورز دادید به مدت 30 تا 60 دقیقه در داخل یخچال استراحت دهید تا وا نرود.

اگر مواد شامی آبکی باشد باید به آن نون خشکه و یا آرد سوخاری بزنید و یا یک پیاز را با رنده درشت رنده کنید و به مواد شامی اضافه کنید.

 مقدار گوشت زیاد در شامی نسبت به دیگر مواد آن باعث سفت شدن شامی می شود.

پیاز باعث خوشمزه تر شدن شامی میشود برای همین بهتر است با رنده درشت رنده شود. تا هم شامی وا نرود و هم باعث پوک و نرم شدن آن شود. 

همچنین بخوانید:

استفاده از گوشت چرخکرده باعث خشک نشدن شامی میشود. 

اگر در شامی از گوشت چرخ کرده گوساله استفاده کردید ،کره را حتما آب کنید و به گوشت اضافه کنید تا از خشک شدن شامی جلوگیری کنند.

در مواد شامی میتوان از گوشت چرخ کرده مرغ به جای گوشت گوسفند استفاده کرد که در این صورت به گوشت مرغ نیز باید کره آب شده اضافه کنید .

تابه مخصوص درست کردن شامی باید کوچک باشد و روغن درون آن کف نکند و درصورت کف کردن باید روغن را تعویض کنید.

روغن مورد نیاز برای شامی باید به اندازه ای باشد که روی شامی های درون تابه را به خوبی بپوشاند .

حتما آب پیاز رنده شده در شامی را کامل بگیرید و در درون آن از آرد نخود استفاده کنید .

برای پف کردن شامی ها حتما تخم مرغ آن ها را به مدت طولانی هم بزنید.

 برای پف کردن شامی ها به هیچ وجه از جوش شیرین داخل مخلوط شامی استفاده نکنید چون باعث تلخی و بوی نامطبوع در شامی می شود.

در صورت تمایل میتوانید لپه پخته شده را له کنید و بعد درمخلوط شامی بریزید.