آشنایی با روش پخت مربای گل رز خوش عطر

مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزه ترین انواع مرباهاست که در دنیا نظیر آن پیدا نمی شود. مربای گل سرخ یا مربای گل محمدی با استفاده از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود.

مواد لازم برای مربای گل

  • گل (محمدی، رز) : 100 گرم
  • شکر :200 گرم
  • آب لیمو :1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه این مربای خوش عطر و خوش طعم

طرز تهیه مربای گل

گلبرگ ها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.

پس از خشک شدن کامل ، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.

بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.

در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می افتد.

بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگ ها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.

همچنین بخوانید:

نکات:

  • گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.
  • برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید مقداری از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.
  • حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگ های رنگ صورتی استفاده کنید .
  • برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.

نکات تکمیلی در مورد مربای گل

مربای گل جزو مربا و کمپوت میباشد
مربای گل را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خواص گل محمدی

این گیاه در مرطوب کنندگی پوست، رفع چروکهای صورت و درمان التهاب های پوستی بویژه در پوستهای حساس و لطیف (مانند پوست نوزادان) موثر است به همین دلیل در تولید صابون، لوسیون های پاک کننده پوست، کرم ها و لوسیون های مرطوب کننده از گلاب و اسانس طبیعی این گل استفاده می کنند.

نحوه مصرف گل محمدی:

می توانید گلبرگ های گل محمدی را به صورت تازه به چای یا آبجوش اضافه نموده و 5 الی 10 دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد و سپس مصرف نمایید.

از این گلبرگ های خوشبو به عنوان یک چاشنی معطر برای خوراک های گوشتی استفاده نمایید.

گلبرگ های گل محمدی را به ماست همراه نعناء خشک و خیار اضافه کنید و به عنوان میان وعده مصرف نمایید.

از گل محمدی در تهیه کیک، دسر و تزیین ظرف میوه نیز استفاده می شود.

از گل محمدی در شربت، مربا، صنایع شیرینی سازی و گلاب آن در بستنی و انواع دسر استفاده می کنند.

منبع : مربای گل نمناک