انار از موه های خوشمزه و شیرینی است که در فصل پاییز از راه می رسد و برای انواع شیرینجات ، ژله ها ، و غذاهای و نوشیدنی های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.برای همین میخوام دنبال راهی بگردیم که همیشه از این میوه خوشمزه در همه فصل ها داشته باشیم.

دستور کار فریز کردن دانه انار بدون چسبندگى :

براى تضمین نگهداری ایده آل‌ دانه های انار، توصیه میشود :
پوست انار نازک و بدون شکستگی، کاملاً رسیده، فاقد لک و کپک زدگی باشد.
کاغذ روغنی را کف سینی بذارید و دانه های انار را روی آن بریزید و سینی را به چپ و راست تکان دهید تا رطوبت دانه ها گرفته شود

دانه ها از هم جدا شوند و روی هم قرار نگیرند که به هم بچسنبد. سپس با سلفون یا کیسه فریزر روی آنرا کاملاً پوشش و کیپ کنید و در فریزر قرار دهید.
بخاطر اینکه بین سینی ها فاصله برقرار شود از درب بطری استفاده کنید
وقتی از یخ زدن دانه ها مطمئن شدید سینی را تکان دهید تا دانه ها از کاغذ روغنی جدا و درون کیسه فریزر ، زیپ کیپ و یا ظرف درب دار بریزید و خوب کیپ کنید و به فریزر منتقل کنید.

همچنین بخوانید:

نکات مهم بسته بندی و فریز کردن :
١.منجمد کردن دانه های خشک روی کاغذ روغنی به صورت جدا از هم و
پوشش دهی با سلفون
٢.کیپ و محکم بودن روش های بسته بندی
٣.گذاشتن در طبقه ای از فریزز که کمترین بو رو بگیره .
اگه نکات درست رعایت شود دانه های انار کاملا جدا از هم میمونن و به هم نمیچسبند.
تقریبا همه کار میشه باش کرد.
فقط انچه که مسلمه بعد از یخ زدائی کمی اب میندازه و کیفیت اولیه رو نداره برای همین من ترجیح میدم
از این دانه هاى انار بیشتر برای :
 مصارف غذایی و تزیین ژله و بستنی استفاده کنم تا مصرف داخل کیک و شیرینی میتونین از این دانه های انار یخی به عنوان یخ برای تزیین نوشیدنی ها و شربت هاتون استفاده کنید.

 

منبع: kitchen1011