رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های تر به شمار میرود که طرفداران زیادی دارد. اگر دوست دارید این شیرینی خانگی را در خانه تهیه کرده و در کنار خانواده تان میل کنید در مطبخ همراه ما باشید تا طرز تهیه رولت خامه ای ساده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم رولت ساده
- تخم مرغ:5 عدد
- آرد کاملا سفید :100 گرم
- بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری
- پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
- شکر :100 گرم
- آب گرم:3 قاشق سوپخوری
- وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
مواد داخل رولت
- پودر شکر:یک دوم فنجان
- خامه :150 گرم خامه
- وانیل :یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه رولت ساده خانگی:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود سپس سینی فر را چرب کرده و یا یک لایه کاغذ روغنی را داخل آن پهن کنید.
زرده ها را از سفیده تخم مرغ جدا کرده و در دو کاسه جدا بریزید، سفیده ها را با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شود.
سپس نیمی از شکر را افزوده و دوباره هم بزنید تا با هم ترکیب شده و سفت گردد.
زرده ها را به همراه آب گرم و وانیل مخلوط کنید ، سپس باقی شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با هم مخلوط کنید سپس آن را به آرامی به مواد قبلی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، سفیده را در سه نوبت به مواد فوق اضافه کرده و با یک لیسک به آرامی مواد را به شکل دورانی مخلوط کنید.
خمیر رولت را در سینی فر بریزید و روی آن را صاف کنید ، سینی را برای یک ربع تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رولت بپزد.
در این فاصله همه مواد داخل رولت را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
بعد از اینکه نان رولت پخت آن را از فر بیرون آورده و روی یک پارچه تمیز برگردانید.
سپس با یک برس نم دار روی کاغذ روغنی را مرطوب کنید و آن را به آرامی ازنان جدا کرده و به آرامی رول کنید و اجازه دهید خنک شود.
نان را بعد از خنک شدن به آرامی باز کنید و خامه را به کمک یک کاردک روی سطح آن بمالید و دوباره رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
رولت های خامه ای را در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر شکر و خامه تزیین کنید
طرز تهیه رولت بدون فر:
تابه رژیمی را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن ریخته و با شعله ملایم و برای 10 دقیقه بپزید.
سپس آن را برگردانید و برای 10 دقیقه دیگر کیک را بپزید و باقی مراحل را به روش بالا انجام دهید.
نکاتی برای درست کردن رولت خامه ای ساده:
- با انواع شکلات، مربا، و میوه های فصلی میتوانید رولت های خامه ای را تزیین کنید .
- خامه قنادی را چند دقیقه قبل از فرم دادن از فریزر خارج کنید. و وقتی کمی یخ آن باز شود با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد.
- زرده تخم مرغ را در ظرف کوچک تری هم بزنید تا حداکثر حجم را بگیرد.
- هنگام افزودن شکر، همزن را باید روی درجه تند قرار دهید تا مایهای غلیظ، کم رنگ و سبک به دست بیاید.
- آرد ذرت را جایگزین یک سوم آرد کیک کنید تا هنگام لوله کردن از شکستن آن پیشگیری شود.
- قبل از اندازه گیری همهی مواد خشک را با هم ۳ بار الک کنید.
- سفیده هم زده شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید تا هوای موجود در آن خالی نشود، زیرا این امر باعث سفت شدن و از بین رفتن پف کیک میشود.
- در داخل رولت به جای خامه میتوانید از بستنی استفاده کنید. بعد از اینکه بستنی کمی نرم شد با قاشق آن را روی سطح کیک پخش کرده و کیک را رول کنید. سپس رول ها را به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی دوباره سفت شود.
- مایه را به آرامی در قالب صاف کنید.
- نگذارید کیک به مدت طولانی روی سینی مشبک بماند و خنک شود، زیرا این امر باعث خشک شدن کیک خواهد شد.
- در صورت چسبیدن کاغذ روغنی به پشت کیک، کاغذ را با آب کمی خیس کنید تا به راحتی جدا شود.
نکات تکمیلی در مورد رولت ساده
رولت ساده جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
رولت ساده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : پی کوک