۶ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

کیک اسفناج

مواد لازم تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
برگ اسفناج بدون ساقه ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
آرد سفید سه صفر ۲ پیمانه
آبلیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

 

ab38635b-1781-4c6c-a54c-9a27cf907f5e-copy1

  • رضا صادقی
  • چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۹

طرز پخت “مانی پلو” غذای خوش طعم دامغانی

مواد لازم برای مانی پلو

  • برنج 3 لیوان
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • لپه یک لیوان
  • کشمش پلویی 250 گرم
  • زرشک 75 گرم
  • گوشت گوسفند یا فیله گوساله 300 گرم (خرد شود)
  • رشته پلویی 200 گرم
  • پیاز داغ 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
  • زیره سیاه یک قاشق چای خوری (به دلخواه)
  • روغن به مقدار لازم

  • رضا صادقی
  • پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۹

آش گندم

آش گندم که یکی از آش های سنتی و قدیمی ایرانی است مانند دیگر آش های سنتی ایران دارای انواع حبوبات و سبزیجات معطر است ، البته ماده اصلی تشکیل دهنده این آش گندم می باشد.

برای تهیه این آش بایدحبوبات را از شب قبل خیس کنید سپس گندم و جو را پاک کرده و خوب بشویید. حبوبات ، گندم و جو را با مقداری آب در قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات و گندم پخته شوند.

 

بعد از پخته شدن حبوبات و گندم، سبزی خرد شده آش را همراه مقداری نمک و فلفل به آش اضافه کنید. سپس مقداری سیرداغ و پیازداغ آماده کرده و به آش اضافه کنید. در تهیه سیرداغ و پیازداغ، از مقداری زردچوبه و فلفل نیز استفاده کنید و حرارت را ملایم کرده و منتظر بمانید تا آش به آرامی جا بیفتد.

 

بعد از این که آش کامل پخت، مقداری نعناع داغ و کشک به آن اضافه کنید. آش را در ظرفی مناسب سرو کرده با سیرداغ، نعنا داغ و مقداری کشک تزیین کنید.

 

منبع: ashpzbashi

  • رضا صادقی
  • يكشنبه ۱۹ مرداد ۹۹

طرز تهیه 3 نوع قیمه خوشمزه

قیمه از غذاهایی هست که اکثرا مردم نظر مثبتی بهش دارن و خورشت قیمه در شهرهای مختلف به روش های مختلف پخته می شود  ، در زیر چند نمونه از طرز تهیه های قیمه را آورده ایم:

1-طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص

خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.

خورش قیمه

آموزش-درست-کردن-خورش-قیمه

 

  • رضا صادقی
  • چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹

طرز تهیه مربای انجیر

مواد لازم برای مربا انجیر

 

آب :2 لیوان

 

شکر :750 گرم

 

انجیر :1 کیلوگرم

 

گلاب :1 قاشق غذاخوری

 

آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری

 

  

  • رضا صادقی
  • پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.

 

مواد لازم برای کباب چنجه

فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم

روغن زیتون :2 تا 3 ق غ

پیاز :2 عدد

فلفل دلمه ای :به مقدار کافی

لیمو ترش :2 تا 3 عدد

 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم

 ماست :به میزان مناسب

  • رضا صادقی
  • شنبه ۴ مرداد ۹۹
o