مواد لازم تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
برگ اسفناج بدون ساقه ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
آرد سفید سه صفر ۲ پیمانه
آبلیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
آرد+نمک+بیکینگ پودر را مخلوط و ۳ مرتبه الک کنید.
اسفناج پخته شده +آبلیموترش را در میکسر کاملا پوره کنید.
تخم مرغها+وانیل+شکر را با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و روشن شوند.
روغن مایع را اضافه کرده مخلوط پوره اسفناج را اضافه و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
مخلوط آرد را در ۳ مرحله به تدریج اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
کف قالب به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت به ارتفاع ۱۰ سانت را کمی چرب و کاغذ روغنی بیندازید.
من از دو قالب به قطر ۱۸ و ارتفاع ۱۰ سانت استفاده کردم.
مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود در فر قرار دهید.
منبع:ashpazkhoone20