روش پخت کله پاچه
کله پاچه یک از غذاهای مقوی و خوشمزه است که در وعده های صبحانه میل می شود و از کله و پاچه گوسفند تهیه میشود.حالا اگر بخواهید این غذای لذیذ را در طباخی ها فقط نبینید ، به آموزش ما دقت کنید و به راحتی این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه
- کله پاچه گوسفند 1 دست
- نخود 100 گرم
- پیاز 2 عدد درشت
- زرد چوبه 1 ق چ
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- آب ا لیتر یا بیشتر
نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.