۹ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه ژله تکنفره سه رنگ

طرز تهیه ژله تکنفره سه رنگ

ژله تکنفره سه رنگ ژله مجلسی بسیار شیک و خوشمزه هست و براحتی سرو می شود .این ژله را می توانید درست کنید و در مهمانی و مجالس استفاده کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع ژله ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این ژله می پردازیم .با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ژله تکنفره سه رنگ :

ژله آلبالو : ۱ بسته
ژله لیمو : ۱ بسته
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری
شیر شیرین غلیظ شده : ۲ لیوان

ژله تکنفره سه رنگ

ژله تکنفره سه رنگ

  • رضا صادقی
  • چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸

طرز تهیه پنیر خانگی

طرز تهیه پنیر خانگی با مواد اولیه سالم در آشپزخانه

محصولات لبنی بسیار متنوع هستند و پنیر بعد از شیر در یخچال همه وجوددارد، پنیر ها انواع مختلفی دارد و کشورهای ایتالیا و فرانسه از بزرگترین و بهترین تولید کنندگان این محصول لبنی هستند. پنیر حاوی مواد مغذی است موجود در شیر است و اکثریت مردم طعم ان را دوست دارند.

پنیر خانگی

  • رضا صادقی
  • سه شنبه ۱۹ آذر ۹۸

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی

کمتر کسی است که با این رشته‌های نشاسته‌ای میانه‌ای نداشته باشد. طرز تهیه ماکارونی خوشمزه با سس مخصوص و ته‌دیگ برشته، رازی نیست که تنها در اختیار سرآشپزها باشد. برای آماده کردن اسپاگتی ایرانی یا همان ماکارونی خودمون، تنها به دانستن چند نکته ساده نیاز دارید. پس حتی اگر تا امروز جز نیمرو و برنج کته غذایی نپخته‌اید، بساط آشپزی را آماده کنید و برای شگفت‌زده کردن مهمان‌هایتان روی کمک ما حساب کنید.

ماکارونی

مواد لازم برای ماکارونی دمی ایرانی

ماکارونی ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
روغن مایع به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

  • رضا صادقی
  • دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸

طرز تهیه کتلت

طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله

بعضی از غذاها هستن که درست کردنشون یکم سخته و ریخت و پاش زیاد داره اما وقتی پخته میشن از عطر و طعمش کل خستگی آدم در میره. یکی از این غذاها به نظر من کتلت هست. درسته که دنگ و فنگش زیاده ولی فقط کافیه که وقتی داره سرخ میشه بوش توی خونه بپیچه اونوقته که لبخند رضایت روی لب همه اعضای خونه میاد.

Image result for ‫کتلت‬‎

مواد لازم برای کتلت ساده خوشمزه

    • گوشت چرخکرده 350 گرم
    • سیب زمینی نسبتاً بزرگ 2 عدد
    • پیاز متوسط 1 عدد
    • پودر سیر 1 قاشق پایخوری
    • پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری
    • پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ 1 عدد
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • زردچوبه 2 قاشق چایخوری

  • رضا صادقی
  • شنبه ۱۶ آذر ۹۸

سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی

مواد تشکیل دهنده‌ای که برای سالاد پاستای آسان نیاز دارید

سالاد پاستا رنگی

 

  • پاستا روتینی سه رنگ
  • سالاد ایتالیایی
  • پنیر پارمزان
  • روغن زیتون
  • پیاز قرمز
  • هویجهای ریز (بیبی هویج)
  • بروکلی
  • بروکلی
  • گوجه گیلاسی یا خوشه‌ای
  • خیار سبز
  • فلفل دلمه‌ای زرد

طرز تهیه سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی

مواد لازم

۱ بسته پاستا تورینی سه رنگ (پاستا پیچ پیچی)

۱ بسته کوچک گوجه خوشه‌ای، دو نصف شده

۱ و ۱/۲ پیمانه خیار سبز ورقه شده و چهار قسمت شده

۱ و ۱/۲ پیمانه بروکلی ریز خرد شده

۱ پیمانه فلفل دلمه‌ای زرد نگینی خرد شده

۱ پیمانه زیتون ورقه شده

۳/۴ پیمانه بیبی هویج

۱/۳ پیمانه پیاز نگینی خرد شده

۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

  • رضا صادقی
  • سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸

طرز تهیه دسر انبه ژله آلبالو

مواد لازم برای دسر انبه ژله آلبالو :

 انبه 3 عدد 
 شیر  2 لیوان
 خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری پر 
 بستنی لیوانی وانیلی 2 عدد 
 شکر 5 قاشق غذاخوری 
 ژله ی انبه  1 عدد
 پودر ژلاتین  2/5 قاشق
 ژله آلبالو  1 عدد

درست کردن دسر انبه ژله آلبالو, نحوه درست کردن دسر انبه ژله آلبالو

  • رضا صادقی
  • يكشنبه ۱۰ آذر ۹۸

10 راز یک زرشک پلو خوش طعم که سرآشپزها نمی گویند

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است.

Image result for ‫زرشک پلو با مرغ‬‎

برای اینکه زرشک پلوی تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید.

  • رضا صادقی
  • شنبه ۹ آذر ۹۸

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی

 ماکارونی ساده

ماکارونی یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداری است که ریشه آن به کشور ایتالیا برمیگردد. معنا و شکل این غذا در هر کشوری متفاوت است مثلا در ژاپن به گونه ای پاستا گفته می شود که به صورت میله ای کوتاه سوراخ دار و یا صدفی مانند باشد. در ایتالیا نیز ماکارونی به صورت میله کوتاه سوراخ دارد می باشد. بهترین نوع این غذا از نوعی است که از آرد سمولینای گندم به دست می آید. این غذا به روش های بسیار متنوعی طبخ و سرو میشود امروزه ماکارونی به اشکال مختلفی در کارخانه ها تولید و بعضا به شکل نیمه آماده نیز وجود دارد که برای افراد شاغل بسیار مناسب است و تهیه آن زمان زیادی نمیبرد. اما در ادامه به یکی از رایج ترین روش های پخت ماکارونی که اغلب ایرانی ها آن را تجربه کرده اند میپزدازیم  پس با ما همراه باشید.

  • رضا صادقی
  • پنجشنبه ۷ آذر ۹۸

در پیک‌نیک‌ها از «ماهی‌کبابی» غافل نشوید/ روش تهیه

آخر هفته‌های تابستان را باید از دل شهر و گرمای کلافه‌کننده‌اش فرار کرد؛ به‌خصوص تابستان امسال که هیچ وسیله سرمایشی‌ای حریفش نمی‌شود. رفتن به دل طبیعت و محیط‌های خنک اما بدون برنامه‌ریزی فایده‌ای ندارد. مهم‌ترین فاکتور هر سفر خوراکی‌ها و تنقلات هیجان‌انگیزش است. از بساط جوجه‌کباب و کباب که دیگر تکراری شده‌اند اگر بگذریم می‌توانیم یک ماهی تنوری متفاوت درست کنیم که هم زمان کمی برای پختش صرف می‌شود هم امگا۳ را در بهترین فضا و ایده‌‌آل‌ترین هوا به خودمان تزریق می‌کنیم.

اما چطور یک ماهی کبابی بی‌دردسر درست کنیم؟ قبل از اینکه ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توری‌های مستطیل یا مربع‌شکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توری‌هایی هم هست که کاملا به شکل ماهی طراحی شده اما اگر منقل بزرگی نداشته باشید، ماهی به شکل یک‌دست تنوری نمی‌شود. برای منقل هم می‌توانید از منقل‌های تا شو مسافرتی یا منقل‌های یک‌بار مصرف استفاده کنید.

مواد لازم:

ماهی قزل‌آلا: به مقدار نیاز (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)

روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه

لیمو ترش: دو تا سه عدد

پیاز: ۲ عدد

زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی: به میزان لازم

  • رضا صادقی
  • چهارشنبه ۶ آذر ۹۸
o