مواد تشکیل دهندهای که برای سالاد پاستای آسان نیاز دارید
- پاستا روتینی سه رنگ
- سالاد ایتالیایی
- پنیر پارمزان
- روغن زیتون
- پیاز قرمز
- هویجهای ریز (بیبی هویج)
- بروکلی
- بروکلی
- گوجه گیلاسی یا خوشهای
- خیار سبز
- فلفل دلمهای زرد
طرز تهیه سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی
مواد لازم
۱ بسته پاستا تورینی سه رنگ (پاستا پیچ پیچی)
۱ بسته کوچک گوجه خوشهای، دو نصف شده
۱ و ۱/۲ پیمانه خیار سبز ورقه شده و چهار قسمت شده
۱ و ۱/۲ پیمانه بروکلی ریز خرد شده
۱ پیمانه فلفل دلمهای زرد نگینی خرد شده
۱ پیمانه زیتون ورقه شده
۳/۴ پیمانه بیبی هویج
۱/۳ پیمانه پیاز نگینی خرد شده
۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
۱ و ۱/۳ پیمانه سس سالاد ایتالیایی (میتوانید سس ایتالیایی بیژن را از فروشگاه تهیه کنید)
ابتدا یک قابلمه بزرگ را آب ریخته، آن را روی گاز بگذارید تا آب بجوش بیاید. پاستای رنگی را در آن ریخته و طبق دستورالعمل روی بسته آن را بپزید. پس از پخته شدن پاستا آن را در آبکش ریخته و زیر آب سرد قرار دهید.
وقتی که پاستا در حال پختن است، سبزیجات را به شکل زیر خرد کنید. مجموع سبزیجات با هم یک ترکیب رنگی زیبا درست خواهد کرد.
سبزیجات خرد شده و پارمزان را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سس ایتالیایی را روی سبزیجات و پنیر بریزید و بهم بزنید تا همه سبزیجات به صورت یکسان به سس آغشته شوند. اگر میخواهید کار خودتان را راحتتر کنید سس را روی سبزیجات پخش کنید سپس بگذارید تا بماند، سس خودش جذب سبزیجات خواهد شد.
سس سالاد ایتالیایی یک سس خوشمزه و در عین حال ساده است. من در روزهای آینده انواع سس سالاد را به شما آموزش خواهم داد اما تا آن موقع میتوانید از سس ایتالیایی بیژن استفاده کنید و از یک محصول خوب ایرانی لذت ببرید.
پس از مخلوط شدن سس با سبزیجات، پاستا را به سبزیجات اضافه کنید و به آرامی و با یک قاشق چوبی یا سیلیکون بهم بزنید. برای مخلوط کردن مواد سالاد هرگز از ملاقه و قاشق استفاده نکنید چون مواد را له کرده و منظره بدی برای سالاد ایجاد میکند.
سالاد پاستا را همراه چه غذاهایی سرو کنیم
این سالاد پاستا میتواند یک بغل بشقابی عالی برای همراهی با بسیاری از غذاها باشد. شما میتوانید آن را به تنهایی و یا همراه با غذاهای دیگر به خصوص غذاهای خشک سرو کنید.
در مطبخ همراه ما باشید.
شما میتوانید سالاد پاستا را همراه با مواد زیر سرو کنید:
- استیک یا جوجه کباب شده
- ماهی سوخاری یا بخارپز
- جوجه سرخ شده
- انواع برگر
- ساندویچ مرغ
- ساندویچ سالاد جوجه
- ساندویچ بوقلمون سرد یا گرم
منبع: مجله قرمز