مواد اولیه : برای 7 نفر
برنج 6پیمانه
مرغ 1عدد
کشمش 2پیمانه (پلویی)
زعفران 3قاشق سوپخوری (آب کرده)
روغن نصف پیمانه (حیوانی)
پیاز 1چهارم پیمانه (سرخ شده)
رب نارنج 3قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
کرفس به میزان لازم (اختیاری)
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا میکنیم و مرغ را به شش یا هشت تکه تقسیم نموده و با نمک، فلفل و ادویه مزهدار میکنیم. بعد مرغهای مزهدار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ مینماییم. در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و به همراه پیازداغ روی مرغهای سرخشده میریزیم و اجازه میدهیم تا کاملا بپزند.اگر دوست دارید میتوانید مقداری کرفس را جداگانه سرخ کرده و با مواد مخلوط کنید. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی رسانده و آبکش نموده و دم میکنیم. کشمشها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم کرده، کشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ کرده را با هم مخلوط میکنیم.در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را کشیده، تکههای مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط کشمش و برنج را روی آن میدهیم و سرو مینماییم
منبع: اینستاگرام