طرز تهیه قیمه بادمجان جا افتاده


ابتدا باید لپه را پاک کنید و از 2  ساعت قبل خیس کنید. سپس بادمجانها را پوست بگیرید و برای اینکه تلخی بادمجان ها گرفته شود و هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند

باید  از2 ساعت قبل در آب و نمک غلیظ بخوابانید.

بعد از اینکه بادمجانها را از آب خارج کردید باید آن را خشک کنید و برای اینکار بهتر است آنها را در صافی بریزید و زیر آفتاب قرار دهید تا زودتر خشک شوند و یا با دستمال آب آن را

جذب کنید. سپس بادمجانها را در مقداری روغن سرخ کنید .

 

پیاز ها را هم نگینی خرد کنید و در کمی روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند .بعد گوشت های با استخوان را داخل پیاز تفت داده شده اضافه کنید و در کنار پیاز

گوشت ها را هم تفت دهید. زرد چوبه و فلفل را هم به گوشت ها اضافه کنید تا در هنگام تفت دادن عطر آن بلند شود.سپس لپه های خیس خرده شده را داخل قابلمه میریزیم و

برای اینکه لپه ها هنگام پخت وا نروند آنها را هم کمی با بقیه مواد تفت میدهیم .در این مرحله 1 قاشق  رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید تا کمی تفت بخورد و خوشرنگ تر شود. 

 

به مقدار کافی آب داخل قابلمه بریزید و منتظر باشید تا آب به جوش بیاید.در این فاصله 5 عدد از گوجه فرنگی ها را هم رنده کنید و داخل قابلمه بریزد و وقتی آب خورشت به جوش

آمد حرارت شعله را کم کنید تا همه مواد کنار هم به آرامی بپزند. وقتی گوشت و لپه کاملا پخت  نمک را اضافه کنید و در 30 دقیقه آخر پخت خورشت زمانی که هنوز خورشت آبدار

است بادمجان های سرخ شده و بقیه گوجه را که به دو نیم تقسیم کردیم  به همراه دارچین و آبغوره وارد خورشت میکنیم  تا همه مواد کنار هم  ترکیب شوند و خورشت لعاب دار

در مطبخ همراه ما باشید.

شود. فقط باید دقت کنید از این زمان بیشتر نشود چون بادمجان ها در داخل خورشت له میشود.

 اگر هم دوست ندارید خورشت غلیظ شود میتوانید بادمجانهای سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی و کمی نمک ، فلفل و زرد چوبه در یک ظرف دیگر جداگانه با مقداری آب بپزید و

هنگام سرو روی هم بریزید.

 خورشت قیمه بادمجان فوق العاده لذید است که میتوانید با برنج سفید تزیین شده با زعفران نوش جان کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد قیمه بادمجان

قیمه بادمجان جزو انواع خورش میباشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .

قیمه بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نیوکوکینگ