مافین موز و شکلات از مجموعه دستور غذایی های نایجلا لاسون است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این مافین ها، هم صبحانه ای عالی هستند و هم برای عصرانه در کنار قهوه و یا چای خوب می شوند. موز باعث می شود تا این مافین های خوشمزه بافتِ تری داشته باشد.
مواد لازم برای مافین موز و شکلات :
موز | 3 عدد |
روغن گیاهی | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد بزرگ |
شکر قهوه ای | 1/2 پیمانه |
آرد | 225 گرم |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه مافین موز و شکلات :
از قبل فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. در 12 عدد قالب مافین، قالب کاغذی مافین و یا کاغذ روغنی قرار دهید.
موز له شده را در کاسه ای بریزید. در حالیکه آن ها را هم می زنید، روغن و سپس تخم مرغ ها و شکر را اضافه کنید.
آرد را با پودر کاکائو و جوش شیرین ترکیب کنید و آن را به ترکیب موز اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
در مطبخ همراه ما باشید.
خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و برای 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید. تا آن زمان مافین ها تیره رنگ می شوند و پف می کنند.
قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا مافین ها کمی خنک شوند، سپس آن ها را خارج کرده و روی توری قرار دهید.