۳ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

چند توصیه کوتاه برای وا رفتن فلافل

وا رفتن فلافل در روغن و نکات مهم آن

برای متلاشی نشدن مواد فلافل بهتر است که مواد را پس از مخلوط کردن به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

وا رفتن فلافل

هنگام سرخ شدن روغن نباید روی فلافل ها را بگیرد تا مانع از وا رفتن فلافل ها شود.

وا نرفتن فلافل

  • رضا صادقی
  • دوشنبه ۳ آذر ۹۹

فوت و فن پخت کوفته تبریزی که باید بدانید

 نکات و فوت و فن های کوفته تبریزی مجلسی :

کوفته تبریزی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران می باشد که منتسب به شهر تبریز است و تفاوت آن با دیگر کوفته در طرز تهیه و مواد اولیه این کوفته است.اگر فوت و فن کوفته تبریزی را ندانید بدون شک کوفته شما وا می رود و حالت توپی و گرد خود را از دست می دهد.

فوت و فن کوفته تبریزی

نکات کوفته تبریزی

  • رضا صادقی
  • يكشنبه ۲ آذر ۹۹

ترفند “روغن انداختن خورش کرفس” مجلسی + نکات تهیه

ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی :

خورشت کرفس همانند قورمه سبزی یکی از غذاهای مفید و مقوی ایرانی است که برای جلوگیری از گزمازدگی بسیار مناسب می باشد و اگر به خوبی تهیه شود همه عاشق آن می شوند پس با ما همراه باشید تا راز روغن انداختن خورش کرفس را به شما آموزش دهیم.

  • رضا صادقی
  • شنبه ۱ آذر ۹۹
o