طرز تهیه نان شیرمال
نان شیرمال یکی از نون های خوشمزه ایه که به روش های مختلف پخته میشه. نان شیرمال خانگی با هر دستوری باشه به چیز دیگه هس. این نون را می تونین در وعده صبحانه یا میان وعده میل کرده یا در ماه رمضان در وعده سحر و افطار سرو کنید. اگر نان شیرمالی با بافت بسیار نرم و پنبه ای میخواین در وبلاگ هنر آشپزی ما را دنبال کنید.
مواد لازم نان شیرمال
- آرد سفید :300 گرم
- روغن مایع :1/3 پیمانه
- پودر شکر :3/4پیمانه
- زرده تخم مرغ :4 عدد
- گلاب : 1/6 پیمانه
- اسانس هل :3 قطره یا 1 قاشق چای خوری
- پودر هل و بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری پر
- آب زعفران :برای روی نان
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- کنجد :برای روی نان